Most pár ingyenes logo-t hajtottam fel nektek! Remek kis gyűjtemény inspiráció merítéséhez, vagy a logótervezéshez szükséges technikák megtanulásához. Mert ugye azt  mindenki tudja, hogy egy jó webdesign alapja lehet egy jó logó, míg egy rosszul megtervezett igénytelen logo esetében vért izzad az ember amíg valami használhatót összehoz. És akkor is csak félve pillantgat a logó irányába ami jelentősen lerontja az összhatást.

 Itt a preview a logókról és innen szedhetőek le.

A bejegyzés trackback címe:

https://web-design-segedletek.blog.hu/api/trackback/id/tr461504430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DJ Brymo 2011.08.11. 12:01:51

Szeretném megérdeklődni, hogy lenne-e arra lehetőség hogy támogassanak egy logo-val? Diszkós vagyok, nem rég jöttem haza Romániából és itthon akarok elkezdeni komolyabban foglalkozni azenével. Hamarosan lesz egy sajtófotózásom a Békéscsabai club babylonban ( www.clubbabylon.hu ) ahova majd jön forgatni az M1 TV egy román nemzetiségű műsor keretén belül (Ecranul Nostru) Ha tudnának segíteni nekem ennyivel cserébe természetesen minden rólam szóló cikknél, külömböző online oldalakon az én nevem mellett az önök logoja, weboldal címe is szerepelne mint támogató. A köszülő weboldalamon, a lemezemen a plakátokon, szórólapokon , ahol csak lehet. ( www.bekesbuli.hu ) ( http://www.hír6.hu ) Ezek békés megye vezető online programmagzinjai. Természetesen itt is feltüntetném önöket.
Röviden ennyi lenne. Köszönöm. Üdv.: Ruzsa Tamás ( Brymo aka. Tomy Holland )
süti beállítások módosítása